Corona-nytt
Av: Styrelsen
torsdag 26 mars 2020

Den situation samhället just nu befinner sig i påverkar vardagen för alla. Även för oss här på Fornfyndet.

Styrelsen genomförde i tisdags ett styrelsemöte över videolänk, i linje med Folkhälsomyndighetens rekommendation att inte riskera sprida eventuell smitta om man har hosta, halsont eller liknande.

Följande justeringar av verksamheten, utöver det som Bredablick redan informerat har styrelsen beslutat om:

  • Expeditionstid
    Expeditionstiden i april ställs in. Givetvis är medlemmar som vanligt välkomna att ställa frågor till styrelsen via e-post på brf@fornfyndet.se. Använd gärna rubriken ”Fråga till styrelsen”.
  • Filterbyte och service på FTX-aggregaten
    Styrelsen har kommit överens med Lindsells om att skjuta upp service och filterbyte. Vi återkommer med information om ny tidpunkt när det är klart. Givetvis omfattas samtliga aggregat föreningen av garanti genom det serviceavtal föreningen ingått med Lindsells.
  • Föreningsstämma 19/5
    I nuläget ser styrelsen ingen anledning att skjuta upp föreningsstämma som är planerad till 19/5. Detta kan komma att ändras beroende på läget i omvärlden.

Vi upplever just nu att underleverantörer och entreprenörer är drabbade av sjukskrivningar med anledning av nya Coronaviruset och därför drabbas även Fornfyndet av leveransförseningar och projekt som drar ut på tiden.